Afbeelding
Foto: IVW

Juryrapport
Onderneming van het Jaar

De jury bestaande uit Herman Tuning, Niels van de Griend en Reinier Mommaal heeft uit de nominaties het bedrijf Voskuil Verhuur Service gekozen als Ondernemer van het Jaar 2017.

Dit echte Weesper bedrijf zag 25 jaar geleden het levenslicht. Oprichter Theo Voskuil nam destijds voor duizend gulden het bedrijf Staal Verhuur over en runde de onderneming naast een parttime baan onder het motto 'Gewoon doen'.

Het bedrijf is in de loop der jaren in Weesp gestaag gegroeid, ook qua locatie. Begonnen in een schuur, daarna via het Domijn, de Flevolaan en de Rijnkade weer terug aan de Flevolaan in een schitterend nieuw pand. In de crisisperiode 2008 tot 2014 waren er veel tegenslagen, maar door hard werken door Theo en zijn kinderen zijn ze er doorheen gekomen. Vanaf 2016 heeft Voskuil de wind weer in de zeilen met als bekroning de aankoop van een nieuw pand dat meer dan twee keer zo groot is als het oude pand.

Met recht maak Voskuil gebruik van de slogans: 'Voor ieder feest en evenement een JA!' en 'NEE hebben we niet, JA kun je huren'.

Voskuil symboliseert de gedrevenheid, veerkracht en doortastendheid die een echte ondernemer kenmerkt en is dan ook een voorbeeld voor het Weesper bedrijfsleven.

Voskuil Verhuur Service is met recht de Onderneming van het Jaar 2017!