Afbeelding

Actief ondernemersnetwerk in uw regio

Klein of groot, vele honderden bedrijven zijn in de afgelopen decennia tot volle bloei gekomen in ons gebied. De goede bereikbaarheid en de dynamische uitloopzone tussen Amsterdam, Utrecht en Almere zijn daarin belangrijk. Maar ook het ondernemersklimaat, gevoed door de inzet van de gemeente, de inspirerende onderlinge band van ondernemers en het intensieve werk van de IVW spelen een grote rol in de ontwikkeling van Weesp.

Hiermee is bereikt dat de bedrijventerreinen stap voor stap worden opgeknapt, de leegstand nog steeds afneemt en de kracht als bedrijvenstad in de regio is versterkt. Aansluiting bij de IVW is aantrekkelijk voor elk bedrijf en elke ondernemer. Immers, hoe meer leden hoe beter wij de belangen van de Weesper en Muider bedrijven kunnen (blijven) behartigen en onze invloed kunnen uitoefenen bij nieuwe ontwikkelingen en beleid. Lid worden doe je daarom niet alleen voor jezelf, maar meer nog voor elkaar.

In Weesp en omgeving hebben we een unieke samenwerking waarmee we zaken ook echt voor elkaar krijgen en onze ambities waarmaken. Samen staan we sterk!

Wat biedt het lidmaatschap van de IVW?

De IVW is gesprekspartner van de gemeente, regio en overheid
Actieve belangenbehartiging van de bedrijven en het bedrijfsleven in Weesp en Muiden
Collectieve voorzieningen voor de bedrijventerreinen
Bedrijfsvermelding op de website
Netwerkbijeenkomsten zoals de businessclub, businessborrel, het Ondernemerstheater, de verkiezing Onderneming van het jaar, zomer-BBQ, kerstborrel en nieuwjaarsreceptie.
IVW B2B nieuwsvoorziening via de website, het B2B magazine en de digitale nieuwsbrief.

Een lidmaatschap kost € 318,– excl. btw per jaar.
Een lidmaatschap voor zzp'ers kost € 218,– excl. btw per jaar