Afbeelding

Nieuwe opzet IVW
netwerkbijeenkomsten

De IVW staat voor belangenbehartiging, netwerken en kennisoverdracht. De bedoeling van de bijeenkomsten die de IVW organiseert is om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren, te netwerken en elkaars contacten te delen. Zo versterken we elkaar en elkaars business.

Voor de netwerkbijeenkomsten is een nieuwe opzet: de IVW-borrel en IVW-businessclubs zijn uit elkaar gehaald. Hiermee worden de bijeenkomsten interessanter voor een grotere doelgroep en haal je meer uit je lidmaatschap.
De IVW-businessclubs worden inhoudelijk interessant gemaakt door bijvoorbeeld gastsprekers aan het woord te laten. De meetings worden gehouden op de locatie van een van onze leden. Thema in 2018 is 'het versterken van je (lokale) netwerk'.
Bij de IVW-borrel is de opzet wat meer vrijblijvend: iedereen is welkom om een drankje te komen drinken. Zo kun je als lid een collega, bevriende ondernemer of andere relatie meenemen. Een leuk onderdeel bij de borrel is het onderdeel 'Op de zeepkist', een methode om te 'pitchen'. Leden kunnen zich aanmelden voor dit onderdeel. Een mooie gelegenheid om zichzelf (als nieuw lid) voor te stellen aan de andere leden. Maar ook voor bestaande leden een geschikt moment om iets - zo goed mogelijk - onder de aandacht te brengen. Zo goed dat de toehoorders op z'n minst geïnteresseerd raken om er meer over te weten te komen.

Terugblik IVW-borrel

'De zeepkist' was een groot succes en wordt zeker een vast onderdeel van de businessborrel.

Het was een gezellige middag op 13 februari in Aaltje. Veel bekende – en een aantal niet bekende - gezichten kwamen langs om contacten aan te halen. En daar was ook de 'zeepkist', groot en hoog genoeg om de pitchers in de schijnwerper te zetten. Vijf ondernemers namen plaats op de zeepkist en vertelden in maximaal twee minuten over hun werk en uitdagingen. Hoewel spannend voor de pitchers waren de toehoorders enthousiast.