De IVW verwelkomt nieuwe leden

*ElseRuth Amesz van massagepraktijk Muiden verzorgt stoelmassage aan bedrijven. Tijdens de businessborrel was Else een van de pitchers. Else nam haar massagestoel mee en heeft ter plaatse haar vaardigheid gedemonstreerd en enkele stoelmassages gegeven.
www.massagemuiden.nl
*Esther Ekhart van EkhartYoga biedt hoogwaardige onlineyoga en meditatievideo's voor het beoefenen van yoga thuis.
www.ekhartyoga.com
*Gerhard van Galen van Golfcentrum Weesp doet uit de doeken wat op korte termijn de plannen en de stappen zijn voor het golfterrein.
*Arjaan Hamel is fotograaf en filmregisseur en is werkzaam als mode-, retail-, portret- en reclamefotograaf.
www.arjaanhamel.com
* Kai von Rosenberg en Renske Harte van Communiceren met Gevoel geven trainingen om vanuit je gevoel de verbinding met een ander aan te gaan zodat er werkelijk contact ontstaat.
www.communicerenmetgevoel.nl
* Frank Welle van WEL-LED licht.

Agenda netwerk IVW

15-05 | IVW Businessclub
26-06 | IVW Zomerfeest | ALV & zomer-BBQ
02-10 | Ondernemers Theater (gratis voor leden)
06-11 | IVW Businessclub
11-12 | IVW (Kerst)Borrel met zeepkist

Wil je pitchen?

Stuur even een mail naar info@ivw-weesp.nl. Ook aspirant-leden mogen pitchen, dus ben je nog geen lid, meld je dan aan als aspirant-lid voor een gratis lidmaatschap voor maximaal 6 maanden.

De netwerkbijeenkomsten zijn gratis en alleen toegankelijk voor (aspirant-)leden van de IVW of op uitnodiging. Wil je ook komen, neem dan contact op met Monique Veldhuijzen: 06-54961220. Of word (aspirant-)lid en vul het aanmeldformulier in op de website www.ivw-weesp.nl.