Afbeelding
Foto: Ruth van Kessel

Professionalisering:
drie commissies IVW

In het kader van professionalisering plant de IVW de ontwikkeling van een drietal commissies die belangrijke thema's in een groter verband gaan behandelen. De drie commissies zijn:

1. Integratie Weesp - Amsterdam

Deze commissie behartigt de belangen van ondernemend Weesp tijdens het fusieproces, met name richting de gemeente en andere instanties. Parallel hieraan heeft deze commissie aandacht voor zaken als duurzaam en toekomstbestendig ondernemen, citymarketing, arbeidsparticipatie en de ontwikkeling van ondernemend Weesp.

2. Commissie KVO - Bedrijventerreinen

Deze commissie zal het KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) oppakken en succesvol voortzetten en de kwaliteit van de bedrijventerreinen monitoren. De commissie houdt zich bezig met (gemeentelijke) plannen, input bijeenkomsten en communicatie rondom ruimtelijke ordening, leegstandsbeleid, infrastructuur en bedrijventerreinen, waaronder het centrum.

3. Commissie Marketing & Communicatie

Deze commissie zorgt voor de interne en externe communicatie van de vereniging en binnen het ondernemersplatform Weesp. De oprichting van een ondernemersplatform is een belangrijke taak van deze commissie. Inhoudelijk richt de commissie zich op PR, werving van leden, het organiseren van evenementen en netwerkbijeenkomsten.

Aanmelden

Wil je lid worden van een van deze commissies, meld je dan aan via de leden van het bestuur of via info@ivw-weesp.nl. Een commissie bestaat uit bestuursleden van de IVW, vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de arbeidsmarkt en de gemeente/politiek.

Het bestuur van de IVW neemt plaats in de volgende commissies: Commissie KVO: Ingrid Kikkert (Van Lonkhuizen), Hans de Waard (Best-Fix), Maarten Duineveld (Pronk Juweel). Commissie Weesp-Amsterdam: Reinier Mommaal (Dyecoo), Jaco ter Beek (Rabobank). Commissie Communicatie: Jantine Zeeman (Zeeman communicatie ), Iris van Velsen (Studio Vier).