Afbeelding

Weesp als product

De IVW BusinessClub was op dinsdag 15 mei bij onze 'Ondernemer van het Jaar' Theo Voskuil.

Theo en zijn team hebben ons gastvrij onthaald en voorzien van koude drankjes en heerlijke hapjes. Ondanks het prachtige weer kwamen toch rond de 60 leden langs.
Namens IAmsterdam vertelde Mariken van den Boogaard over de activiteiten die Amsterdam ontplooit voor het bedrijfsleven van Amsterdam en omstreken. Amsterdam richt zich met name op het aantrekken van (buitenlandse) ondernemingen. Door de enorme expansie van Amsterdam ligt de focus ook sterk op de omliggende plaatsen. Weesp zal daar zeker van mee profiteren.
Aansluitend gaf André Wierper van Weesp Marketing zijn visie op citymarketing in het algemeen en voor Weesp specifiek. Citymarketing omvat alle activiteiten die door organisaties worden verricht om een stad zo goed mogelijk te profileren om instanties, bedrijven en personen over te halen zich in de gemeente te vestigen of de stad (meer) te bezoeken. Bedrijven en mensen vestigen zich graag in een gebied waar een positieve sfeer hangt en waar een bloeiende leefgemeenschap is met cultuur, onderwijs en gezellige winkels en horeca. Dit komt samen bij de komende integratie met Amsterdam. De expansiedrift van Amsterdam en de groei en professionalisering van Weesp zal Weesp binnen enkele jaren landelijk op de kaart zetten.

26 juni Golfclub!

Op 26 juni is de jaarlijkse ledenvergadering, als vanouds op de Golfclub Weesp. Dit jaar inclusief een IVW-zomerbuffet. Inloop vanaf 15.00 uur. Het programma staat in de uitnodiging die via e-mail verstuurd is.