Afbeelding
Foto: Suzanne Hanekamp

Weesper Ondernemers Theater op 2 oktober voor 3de editie

Al twee keer eerder organiseerden de Industrie Vereniging Weesp (IVW) en de Bibliotheek voor Ondernemers, samen met de Rabobank Amstel en Vecht en theater City of Wesopa, het Weesper Ondernemers Theater. Doel is het stimuleren van de onderlinge samenwerking tussen Weesper ondernemers. Dinsdag 2 oktober is de derde editie.

Twee sprekers, Marga Miltenburg en Eelco Kappen, gaan ieder vanuit hun eigen visie in op de manier waarop je je lokale netwerk kunt versterken.
Het Weesper Ondernemerstheater is bedoeld voor professionals en ondernemers uit Weesp en omstreken, waaronder leden van de IVW, de WDO en de BVO. Daarnaast zijn ook andere geïnteresseerden welkom. Leden van de IVW ontvangen binnenkort via mail de uitnodiging en daarbij meer informatie.

Twee sprekers

Er zijn deze avond twee sprekers, te weten:
Marga Miltenburg. Marga (voormalig Weesper en dochter van de bekende slager Miltenburg) is directeur van ZijSpreekt, een sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen. Ze was tot 2008 bij de KRO actief als programmamaker, eindredacteur en manager. Haar bijdrage heeft als titel: 'Hoe zichtbaar ben jij?'en gaat over werken aan je netwerk.

Eelco Kappen. Eelco, Weesper sinds 2005, is businesscoach. Na een bankcarrière bouwt hij aan teams en organisaties om deze in staat te stellen om in een veranderende omgeving duurzame prestaties neer te zetten. Zijn inbreng gaat over persoonlijke verandering en ontwikkeling.
Beiden gaan erna onder leiding van André Verheul, hoofdredacteur Enter Media, met elkaar en met de zaal in gesprek. Ook is er een muzikale of theatrale verrassing.
De avond begint om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. Gratis toegang voor leden van IVW, BVO, WDO en andere geïnteresseerden. Wel vooraf aanmelden!.