Het Ondernemerstheater staat weer op de agenda.
Het Ondernemerstheater staat weer op de agenda. Foto: André Verheul

Belangrijke punten
op de agenda

De vakantie zit er weer op, het Weesper bedrijfsleven komt weer volop in beweging. Als IVW bestuur organiseren wij in de komende maanden een aantal evenementen waaronder het Ondernemerstheater op 2 oktober (zie hiervoor het bericht op de B2Berichten voorin deze B2B).

Ook gaan wij verder in overleg met de Gemeente over een aantal belangrijke onderwerpen. Een prioriteit is de transitie van bedrijfsterrein naar woonbestemming op de Nijverheidslaan en Flevolaan. De IVW ondersteunt de gezamenlijke belangen van betreffende ondernemers in dat gebied en bewaakt de positie van Weesp als vestigingsplaats voor bedrijven.

Vier aanmeldingen

Op dit moment hebben wij vier aanmeldingen om plaats te nemen in een commissie (Weesp-Amsterdam | KVO-Bedrijfsterreinen | Marketing & Communicatie ). Dat vinden wij wel wat mager. Binnenkort doen wij nogmaals een oproep en rekenen dan op uw aanmelding!

Ondernemende groet van het IVW-bestuur


IVW agenda

2 oktober | Ondernemerstheater

Zie het bericht op de pagina's B2Berichten voorin dit blad.

13 november | IVW businessclub

11 december | IVW borrelt

De IVW heeft met alle aanwezigen het glas op een goed uiteinde. 11 december is een mooi moment, net voordat de stroom aan kerstborrels losbarst. Natuurlijk ontbreekt "Op de zeepkist" niet. Het blijft telkens een verrassing wie op de zeepkist plaatsneemt.