IVW heet nieuwe leden welkom

Ad van der Vliet Yachts

Ad van der Vliet heeft meer dan 40 jaar wereldwijde ervaring in het kopen en verkopen van Nederlandse kwaliteitsjachten van 18-50 meter. Ad begon zijn bedrijf (als echte Weesper) in Weesp, verhuisde in 1979 naar Muiden en is sinds dit jaar weer terug in Weesp.
www.yachts.nl

De Leadergroup

De nieuwste vestiging van de Leadergroep (totaal 18 vestigingen) is neergestreken in Weesp. Melvin Brouwer, Sander van Haren en Taner Ozbek bemannen het kantoor in de Slijkstraat en geven advies over financiële zaken. Hun motto: 'samen financieel bouwen'.
www.deleadergroep.nl

De Eendracht Weesp

Driemonder Damy Schuhmacher kan niet wachten, eind september opent café-restaurant de Eendracht haar deuren in het oude bankgebouw van de ABN-AMRO. Volgens restaurantmanager Damy is dit straks de plek waar je even weg kunt uit de drukte van de dag.
www.deeendracht-abcoude.nl

Hemony Advocaten – Emilie van de Lans

Emilie van der Lans is advocaat op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid en pensioen.
In 2018 heeft zij zich als partner verbonden aan Hemony advocaten in Amsterdam. Emilie woont in Weesp en komt graag in contact met de Weesper ondernemers en is daarom lid geworden van de IVW.
www.advocaten-hemony.nl

Aspirant leden

Spizzi & Co

Trattoria Pizzeria Spizzi & Co is een klein stukje Italië in Weesp met echt Italiaan eten, ook voor take-away.
Adriano Norci, www.spizzi-co.nl

The Green Energy Company

Deze specialist in duurzame energiesystemen levert en installeert zonne-energie systemen en laadpalen voor elektrische auto's.
Titia Boonstra, www.greenenergycompany.nl

Pedicure groothandel Het Gooi

Groothandel voor pedicures/manicure/schoonheidsspecialisten.
Danielle Koks-Oosterbroek, www.pedicuregroothandel-hetgooi.nl