IVW Agenda

13 november | IVW businessclub

11 december | IVW borrelt

De IVW heft met alle aanwezigen het glas op een goed uiteinde. 11 december is een mooi moment, net voordat de stroom aan kerstborrels losbarst. We gaan gewoon ouderwets borrelen en snacken. Iedere ondernemer is welkom en neem gerust een collega of bevriende relatie mee. Natuurlijk ontbreekt 'Op de zeepkist' niet. Het blijft telkens een verrassing wie op de zeepkist plaatsneemt en wat er wordt verteld.

Nieuwe leden

Karwei

De Weesper bouwmarkt is al jaren hét adres voor het onderhouden en verfraaien van woning en tuin. Er is een grote keuze aan gereedschappen en bouwmaterialen en de Karwei is specialist in verf, vloeren, raamdecoratie, verlichting, behang, tuinmeubelen en nog veel meer. Bovendien zijn er allerlei trendy artikelen voor binnen en buiten.

www.karwei.nl/vestigingen/weesp-WEESP

De Bruyn Watersport Service

Deze werf biedt al jaren fullservicedienstverlening aan booteigenaren in en buiten Weesp. De werf biedt zomer- en winterbootstalling en levert, onderhoudt en repareert complete scheepstechnische installaties. In de winkel vind je motoronderdelen en een ruim assortiment onderhoudsproducten, rvs-beslag, bevestigingsmaterialen en scheepselektra.

www.bruynwatersport.nl