Afbeelding
Foto:

GooiWerkt.nl: voor al
uw vacatures

De vacaturesite GooiWerkt.nl voor het Gooi en omstreken is online. Directeur Jan Piersma van uitgever Enter Media legt uit welke mogelijkheden ondernemers hiermee hebben.

Er is vrijwel geen bedrijf dat geen medewerkers zoekt, lijkt het wel. En ondernemers, zo heeft Enter Media bedacht, die medewerkers zoeken, kunnen daarom best een handje worden geholpen en dat is precies wat de nieuwe website GooiWerkt.nl doet.

Overzichtelijke website

GooiWerkt.nl is een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. De homepage bestaat uit een kaartje met het volledige verzorgingsgebied. Elke gemeente kan worden aangeklikt, waarna de vacatures in het gezochte gebied worden getoond. Wil je de vacatures in het complete gebied hebben, dan kan dat ook via de zoekfunctie 'Alle vacatures'. Er kan ook gedetailleerd worden gezocht naar banen, bijbanen, stages en vakantiewerk.
Onder het kaartje is de zogeheten 'landingspagina' in tweeën verdeeld: een deel voor werkzoekenden en een deel voor werkgevers. Werkgevers kunnen op hun deel heel eenvoudig een vacature plaatsen en ze kunnen hier hun eigen account beheren.

Uitgever

De lokale nieuwsbladen van Enter Media vormen de basis voor de vacatures op GooiWerkt.nl. Piersma: "Een bedrijf dat een vacature in een of meerdere uitgaven plaatst, krijgt voor een klein extra bedrag de mogelijkheid deze advertentie door te plaatsen naar Gooiwerkt.nl. De advertentie wordt desgewenst in dezelfde look-and-feel als de advertentie in de krant gepubliceerd. Maar er hoeft niet per se een advertentie in de lokale media te worden geplaatst. Wil je alleen op GooiWerkt.nl, dan kan dat ook, maar dan is de bijdrage hoger. Op die manier willen wij synergie belonen."