Afbeelding
Foto:

Enquête over
parkmanagement

De afgelopen periode hebben de actieve bedrijven op de bedrijventerreinen een enquête ontvangen die vragen bevat over het parkmanagement op de bedrijventerreinen in Weesp. Deze enquête is uitgezet door KvO-adviseur Maarten van Weel.

De uitkomst geeft inzicht in de waardering over de kwaliteit en veiligheid van de terreinen en wensen en behoeften ten aanzien van verbeteringen of aanpassingen. De bevindingen vormen de basis voor het te ontwikkelen plan van aanpak voor het parkmanagement (voorheen KvO) inzake beheer en inrichting van de bedrijventerreinen. Over de resultaten vindt binnenkort terugkoppeling plaats.

De enquête is rond 13 februari opgehaald. Mocht deze nog op je bureau liggen, wees dan zo vriendelijk deze af te geven bij:
- Best Fix, Pampuslaan nr. 90 Weesp
- Nodema, Hogeweyselaan 77 Weesp
- Plaza, Flevolaan/Amstellandlaan Weesp
- of scannen en zenden naar alma@online.nl
- of op de post doen naar Adviesburo Alma, Ekelshoek 6, 1261TV Blaricum.

Gezocht: mensen die vol passie over hun werk willen vertellen

Wist jij wat je wilde worden toen je 14 was? Het is nu niet anders dan vroeger, alleen is er nu Gooi On Stage. Die organiseert op 19 maart een Beroepenfeest. Daar vertellen ondernemers vol passie over hun werk aan leerlingen van het vmbo. In vervolg hierop is de Doe Dag op 11 april.(Zie voor meer informatie ook het bericht op pagina 5).

mail@hetgooionstage.nl | 06-34937132