Made in Weesp

Wij vroegen ons op de redactie af of het een leuk idee zou zijn om een nieuwe rubriek in dit blad te starten onder de noemer ‘Made in Weesp’. Zoals het met dat soort dingen gaat, wordt dan een afweging gemaakt, met verschillende vragen die moeten worden beantwoord.
De belangrijkste: is dit interessant voor de lezer? Wij vinden van wel. Het is altijd leuk om te weten wat voor unieke producten - want daar gaat het om, om de uniciteit - er worden bedacht, ontwikkeld en verkocht in Weesp. Het is daarnaast leuk voor het Wij Weesp-gevoel.
Kan het andere ondernemers voordeel bieden?, is de tweede vraag. Ook daarvoor geldt een ja. Het kan zomaar gebeuren dat je als ondernemer een artikel leest in deze serie waarvan je denkt: daar kan ik best iets aan toevoegen, en dan is een eerste bezoek zo geregeld.
Zijn er genoeg bedrijven om een rubriek mee te kunnen beginnen? Wij hebben voor de vuist weg daarover nagedacht en we kwamen in no time tot acht bedrijven die voor de rubriek in aanmerking komen. Dat is een mooi aantal om mee te beginnen, dus er staan drie seinen op groen. Doen dus.
Maar acht is niet genoeg om er jaren mee door te gaan, terwijl we dat wel willen. Waarmee we de volgende vraag graag aan u voorleggen: heeft u ook een product dat of dienst die hiervoor in aanmerking komt? Wij hopen, of nee, we weten eigenlijk bijna wel zeker dat wij heel wat parels op dit gebied nog niet kennen en die zoeken wij.
Belt of mailt u ons gerust, we zijn er klaar voor.

Hans Peijs,
redactie B2B