Kaas en Zo nu Alexanderhoeve

Bas den Hollander, franchisegever en oprichter van de franchiseketen Kaas en Zo, heeft per 1 januari 2019 de franchiseketen Kaas en Zo verkocht aan de Alexanderhoevegroep. Franchisenemers Remco en Mariska van Kaas en Zo Weesp, die sinds 2003 de winkel drijven, waren hierdoor geschokt, maar zien inmiddels nieuwe mogelijkheden. De wijzigingen zijn inmiddels ingegaan.

Het nieuws over de verkoop werd Remco en Mariska voor de jaarwisseling meegedeeld en ze hadden wat prettiger het nieuwe jaar in gewild, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. "Nadat we de eerste schok te boven waren, gingen we in gesprek met de nieuwe franchisegevers. Hieruit blijkt dat er voor ons in wezen niks gaat veranderen: de producten blijven nagenoeg hetzelfde en wij blijven ook dezelfde winkel."

Ongewijzigd

De inrichting blijft voorlopig ongewijzigd en ook in de dienstverlening verandert niets, ook niet die naar bedrijven. Ook het telefoonnummer (0294-480884) blijft in de lucht.

Naam op de gevel

Het enige dat verandert is de naam op de gevel, de bekende Purmer kazen krijgen ook de nieuwe naam en het e-mailadres wijzigt in weesp@alexanderhoevekaas.nl.