De verkiezing Weesper Bedrijf van het Jaar is al jarenlang een van de jaarlijkse hoogtepunten van de IVW. Dit jaar is dat Groove Graphics.
De verkiezing Weesper Bedrijf van het Jaar is al jarenlang een van de jaarlijkse hoogtepunten van de IVW. Dit jaar is dat Groove Graphics. Foto: ARCHIEBALD.NL

55 jaar IVW en dat
vieren we (op 2 juli)

Al 55 jaar behartigt de IVW de belangen van de bedrijven in Weesp. Niet alleen voor haar leden, maar voor iedere onderneming die in Weesp is gevestigd. Want zaken als parkmanagement, stimulering van de arbeidsmarkt en de toekomstige ontwikkelingen inzake wonen/werken op de industrieterreinen komen ten goede aan het hele bedrijfsleven in Weesp.

De jaarlijkse ledenvergadering en aansluitende BBQ heeft dit jaar dan ook een feestelijk tintje, want dan vieren we het 55-jarig bestaan. Reserveer dinsdag 2 juli in je agenda (en die van je collega, partner of zakenrelatie). Binnenkort volgt per mail de uitnodiging.

'We gaan er weer een mooi
jaar van maken'

Bericht van het bestuur

Op 2 juli gaan wij het nieuwe bestuur aan jullie voorstellen. Drie van de huidige bestuursleden hebben aangegeven hun functie dit jaar neer te leggen omdat ze hun rol als bestuurder van de IVW in hun huidige situatie niet meer kunnen combineren met hun dagelijkse werkzaamheden. Hans de Waard is verhuisd naar het oosten van het land. Jantine Zeeman gaat een andere uitdaging aan en Iris van Velzen heeft het drukker dan verwacht na haar bedrijfsovername en werd daarbij ook nog eens moeder.
Wij vinden het heel erg jammer dat deze mensen ons gaan verlaten, maar begrijpen de beslissingen volkomen. Gelukkig hebben wij drie zeer geschikte opvolgers gevonden en zullen hen binnenkort aan u voorstellen via de 'officiƫle' route richting de ledenvergadering.
Een lastiger traject bleek het vinden van een opvolger voor mijn functie als voorzitter. Daarom heb ik besloten, ook omdat er drie nieuwe bestuursleden aantreden, om nog een jaar aan te blijven als voorzitter. Met het nieuwe team gaan we er weer een mooi jaar van maken.

Reinier Mommaal, voorzitter IVW