Afbeelding
Foto: G.J. Schulz

IVW ontbijtsessies over toekomst en integratie Amsterdam

Tijdens de laatste businessclub hebben wij een oproep gedaan aan de leden om zich aan te melden voor twee werkgroepen die zich bezig gaan houden met de thema's 'Integratie Weesp-Amsterdam' en 'Toekomstvisie Bedrijventerreinen'.

Een van onze leden die zich al heeft aangemeld voor een werkgroep kwam met de tip om deze werkgroepen in ontbijtsessies bij elkaar te laten komen. Wij vinden dit een prima idee en hebben dit inmiddels ook met de wethouder en bedrijfscontactfunctionaris besproken.
Binnenkort krijgen alle leden een digitaal aanmeldingsformulier voor deze werkgroepen. Wij hopen op een goede respons, zodat we als bedrijfsleven/IVW kunnen meepraten over de toekomst van 'zakelijk' Weesp.

Aspirant-leden IVW

HWM B.V. TV & Events is technisch, creatief en editorial producent van onder andere evenementen, televisie, commercials en bedrijfsfilms en gaat uit van efficiënt organiseren met alles wat daarbij komt kijken: hotelverblijven, vervoer, registratie, eten en drinken, budgetcontrole, excursies etc.

https://hwm.studiorocketpower.com | 06 - 33 039 746


Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten is sinds 2010 werkzaam in de uitvaartbranche als zelfstandig uitvaartondernemer. Monique is zeer betrokken bij het cliënten, want afscheid nemen kun je maar één keer goed doen, aldus Monique.

www.inmemoriamuitvaarten.nl | 06 - 233 09 339