Afbeelding
Foto: G.J. Schulz

Het toekomstbeeld van de bedrijventerreinen?

De Structuurvisie bedrijventerreinen 2010 is aan actualisatie toe. Economisch en maatschappelijk zijn vraag en aanbod op de bedrijventerreinen veranderd. De overheid stelt hogere eisen op het gebied van energiebesparing, logistiek (snelheid/veiligheid) en openbare ruimte. De bedrijven hebben behoefte aan schaalvergroting en veel minder aan kantoorruimte.

Een aantal terreinen maakt de komende jaren een transformatie door. Duurzaamheid zal een belangrijke rol spelen in het streven naar een duurzame, gevarieerde economie en toekomstbestendige bedrijventerreinen. Het Weesper college stelt samen met de IVW, bedrijven en de raad een toekomstvisie op voor de bedrijventerreinen. Hiertoe nemen alle partijen - dus ook enkele ondernemers - plaats in een werkgroep die zich bezighoudt met twee belangrijke vraagstukken:
- Wat is uw toekomstbeeld van de bedrijventerreinen in Weesp?
- Welke kansen moeten wij niet missen?

Binnenkort ontvangen de leden van de IVW een korte vragenlijst over dit onderwerp. Wil je deel uitmaken van het proces en deelnemen aan de werkgroep, meld je dan aan via info@ivw-weesp.nl.

2 juli | Ledenvergadering en 55-jarig bestaan van de IVW

De jaarlijkse ledenvergadering (ALV) staat weer voor de deur. Deze bijeenkomst is meer dan alleen vergaderen. Dit jaar vieren wij ook het 55-jarig bestaan van de IVW. Na de vergadering volgt er een uurtje golf-entertainment met borrel. We sluiten de middag af met een heerlijke BBQ.

Wij waarderen het erg als je hier als IVW-lid bij bent. Aanmelden kan via de digitale uitnodiging die aan alle leden en relaties is verstuurd.