Afbeelding
Foto:

IVW viert feestelijk
55-jarig bestaan

Wij vierden op 2 juli het 55-jarige bestaan tijdens de jaarlijkse ALV op de altijd prachtige golfbaan. Zowel de vergadering als de borrel en de golfactiviteiten werden goed bezocht. Het sluitstuk was de barbecue die werd verzorgd door de Brasserie van de golfbaan. Het mooie weer, de aankleding van de lounge met de ballonnenboog van Van Roden Ballondecoraties, de ijskar met heerlijk ijs van Nelis en DJ Eric die precies de juiste noot en volume kon aanhouden zorgden voor een zeer geslaagde bijeenkomst.

Afscheid

Naast de gebruikelijke formaliteiten van de algemene ledenvergadering namen wij deze middag helaas afscheid van drie bestuursleden.
Jantine Zeeman is voorzitter geworden van de City of Wesopa. Jantine hield zich binnen de IVW bezig met de communicatie. Haar activiteiten zijn overgenomen door Jolanda de Rijk.
Hans de Waard heeft een prachtige woonlocatie gevonden in het Overijsselse en zal daar t.z.t. ook zakelijk naartoe verhuizen. Zijn activiteiten voor het parkmanagement zijn overgenomen door Ingrid Kikkert.
Iris van Velsen heeft haar handen te vol aan haar nieuwe bedrijf en is ook moeder geworden van een prachtige dochter. De ondersteuning voor de evenementen is overgenomen door Gerhard van Galen.

Drie nieuwe kandidaten

Twee nieuwe namen dus, maar de IVW heeft zelfs drie prima kandidaten teruggekregen. Zij zijn deze middag onder luid applaus geïnstalleerd. Wij heten welkom:
Ria Hagen is directeur/eigenaar van Hagen Beton. Ria wil dat de industrieterreinen op een positieve manier in de spotlights staan en bedrijven proactief ondersteund worden bij het optimaliseren van hun activiteiten. Ria volgt de ontwikkelingen op de Nijverheidslaan en Rijnkade nauwgezet en wil ondernemers actief met elkaar verbinden. Haar credo is dan ook 'samen sterk'.

Gerhard van Galen is sinds begin vorig jaar samen met Friso Verhoeve mede-eigenaar van Golfbaan Weesp. Gerhard heeft bestuurlijke ervaring en is raadslid in zijn woonplaats Enkhuizen. Hij heeft veel zin om bij te dragen aan de leuke, boeiende club IVW met de nadruk op events.

Jolanda de Rijk is directeur van Enter Communicatie en voelt vanuit haar rol binnen deze onderneming een nauwe verbintenis met de Weesper ondernemers. Zij wil samen met het IVW-team meewerken aan een actieve ondernemersvereniging en zich richten op de interactie tussen de IVW en haar leden en in het bijzonder hoe de IVW op creatieve wijze de communicatie en marketingactiviteiten rondom de IVW verder kan professionaliseren en verrijken.

Het IVW-team richt zich ook na de zomer weer op de lopende en nieuwe zaken zoals de integratie met Amsterdam en alle plannen rondom de industrieterreinen. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en zien elkaar op 10 september op de volgende businessborrel bij de Weesper Hockeyclub.

Groet,
namens het hele IVW bestuur, Reinier Mommaal / voorzitter

Afbeelding