De IVW-familie

Het is elke keer weer mooi de 'IVW-familie' te zien. Met name de traditionele vergadering en aansluitende borrel met barbecue voordat de zomer begint, is er elk jaar weer één om in te lijsten. Zo ook dit jaar, waarbij het 55-jarige bestaan een mooie omlijsting was.

Tijdens de luchtige vergadering namen drie bestuursleden afscheid en de drie vacante zetels zijn ook weer ingenomen, waardoor het bestuur op volle sterkte blijft, zeker ook omdat voorzitter Reinier Mommaal heeft besloten nog een jaar aan te blijven om de kar te trekken. Voor de namen van de scheidende én nieuwe bestuursleden verwijs ik trouwens graag naar pagina 19.

Tijdens het afsluitende gebeuren waarbij de inwendige mens met een natje en een droogje aan de beurt kwam, viel de grote opkomst op alsook het feit dat veel ondernemers elkaar kennen. Om nou te zeggen dat het één grote vriendengroep is gaat wat ver, maar het is goed te zien dat de ondernemers goed met elkaar omgaan en vertrouwen hebben in de belangenbehartiging van de IVW. En waarom ook niet? De IVW bestaat inmiddels 55 jaar en heeft in deze periode z'n bestaan meer dan bewezen. En dat is goed nieuws, want na de zomer komen er ongetwijfeld weer een paar grote uitdagingen op het bestuur af, zoals de herinrichting van Industriepark Van Houten en de woningbouw aan de Nijverheidslaan. Maar dat is voor na de zomer. Eerst maar eens lekker op vakantie en bijtanken.

Hans Peijs,
redacteur B2B Weesp