Weesper nieuws voor ondernemers

Al jarenlang trekken Enter en de IVW gezamenlijk op om Weesp als economisch centrum onder de aandacht te brengen van ondernemers. Het maandelijkse B2B magazine bestaat uit redactionele artikelen over lokale bedrijven en ontwikkelingen die relevant zijn voor de bedrijfsvoering. Het biedt de IVW een platform voor informatie en onderwerpen die binnen de IVW spelen in haar rol als belangenbehartiger voor leden. Alle ondernemers op de Weesper industrieterreinen ontvangen dit gratis magazine, zowel leden als niet-leden van de IVW. Ben je ondernemer en ontvang je dit magazine niet, laat het ons weten via info@ivw-weesp.nl.

IVW-leden ontvangen naast het magazine wekelijks de digitale WeesperNieuws B2B nieuwsbrief met interessant ondernemersnieuws die via een feed ook terug te vinden is in het digitale WeesperNieuws.

Via de IVW Groep op LinkedIn kun je zien en volgen wat de vele aangesloten Weesper collega's doen. Successen, innovaties of gedachtenspinsels, het is leuk dat met elkaar te delen binnen deze groep. Iedere Weesper ondernemer kan zich aanmelden. Zoek ‘IVW Weesp’ op LinkedIn.

Nieuwe website

Momenteel werkt de IVW aan een vernieuwde website. Een site waarin communicatie met ondernemers en specifiek met onze leden centraal staat. Wij verheugen ons erop de nieuwe site binnenkort te kunnen presenteren.

Wij verrichten veel inspanningen om zakelijk nieuws te brengen. Het is echter geen eenrichtingsverkeer. Heb je iets te melden en wil je dit delen met je Weesper collega’s, laat het ons weten. Wij zorgen voor een mooi verhaal en voor verspreiding via onze communicatiekanalen.

Nieuwe leden

Wij zijn verheugd deze nieuwe leden te mogen begroeten. Binnenkort stellen wij ze uitgebreid aan je voor.
Kosprosign Presentatie & Promotie BV
Uitvaartverzorging Myosotis BV

Deze bedrijven hebben als aspirant-lid gekozen voor een regulier lidmaatschap met de IVW.

Activfinance
Hygiëneteam        
De Vecht Projecten
Madoo (E-Business Solutions V.O.F.)
ProWorks reclamegroep