Nieuwe leden IVW

Het is al vaak gezegd, de IVW kan niet functioneren zonder haar leden. Ontmoet drie bedrijven die recentelijk als lid zijn toegetreden.

ProWorks Reclamegroep | Advies, ontwerp en realisatie

Voor alles wat een bedrijf nodig heeft voor doeltreffende communicatie is ProWorks de juiste partner. Of het nu gaat om het ontwerpen van het nieuwe logo, het leveren van stickers, visitekaartjes en briefpapier, de nieuwe website, gevelreclame of het bestickeren / wrappen van het wagenpark, Raymond Vonk en zijn team staan vol enthousiasme voor je klaar!

Raymond Vonk heeft 18 jaar ervaring in de reclame en is geen onbekende in Weesp en van de IVW. Hij ziet de toegevoegde waarde van het lidmaatschap in de samenwerkingskracht op lokaal niveau. ‘Alle bedrijven in Weesp zouden lid moeten zijn, alleen al om formeel en informeel te kunnen netwerken’.

De Vecht Projecten | Maatwerk interieur

Een echte Weesper. Zo kun je Richard Birkhoff wel noemen. Geboren en getogen in Weesp woont en werkt Richard aan de Vecht, in een prachtig pand op de Utrechtseweg. Van jongs af aan is Richard werkzaam in de interieurbouw.
‘De Vecht projecten’ is het adres voor al het maatwerk interieur voor de horeca, winkels en particulier. Richard is ook inzetbaar als projectmanager voor uiteenlopende bouwprojecten.
Richard hoopt uit het lidmaatschap mooie projecten uit te halen maar hij hoopt ook in contact te komen met bedrijven in Weesp waarmee hij kan samenwerken.

Madoo | Wordpress website/shop bouwer

Vanuit het lichte en gezellige kantoor in het verzamelpand aan de IJsselmeerlaan 2, zijn Danny en Amanda Timmer met hun team hard aan het werk om mooie sites te bouwen voor hun klanten.

Madoo bouwt Wordpress websites en webshops en richt zich op de kleine ondernemer en het MKB. Deze websites/hops zijn niet alleen mooi en functioneel, maar ook gebruikersvriendelijk en derhalve zo gemaakt dat je als bedrijf zelf de informatie op de site kan aanpassen.

Via het lidmaatschap van de IVW hoopt Madoo hun netwerk uit te breiden en naamsbekendheid te vergroten. Ook willen zij in contact komen met mogelijke samenwerkingspartners. Zo hebben zij regelmatig behoefte aan fotografen, tekstschrijver en andere complementaire diensten.

Bezoek de website voor meer informatie over deze en andere nieuwe leden.