Meetellen

Uit de statistieken blijkt dat het aantal ondernemingen in Weesp elk jaar stijgt (zie pagina 7). Weesp is dus wat betreft bedrijvigheid een vitale stad en dat moet zo blijven. Er is ook geen enkele reden om eraan te twijfelen dat dit zo blijft, maar hoe je het ook wendt of keert: er gaat met de fusie met Amsterdam wel iets veranderen. Ondernemersvereniging IVW heeft ervoor gezorgd dat het mag aanschuiven bij ondernemersoverlegstructuren in de hoofdstad die ertoe doen en dat moet worden gekoesterd. Want praat je niet mee, dan tel je niet mee.
Om die reden willen we al die nieuwe ondernemers, maar zeker ook de ondernemers die al jaren hier zijn gevestigd maar nog nooit lid zijn geworden - de zogenoemde freeriders - oproepen om je aan te sluiten bij de IVW. Misschien heb je er niet meteen de eerste dag iets aan, maar het is, heel simpel, belangrijk om je aan te sluiten en je stem te laten horen. Doe je dat niet, dan heb je later ook geen recht van spreken als je opeens wordt geconfronteerd met iets waar je helemaal niet blij van wordt en dat je misschien had kunnen voorkomen als je lid was geweest van de IVW

Een goed begin is de gezellige bijeenkomst van de IVW op vrijdag 14 september op Golfbaan Weesp. Die staat open voor alle ondernemers in Weesp en ook voor iedereen die ondernemer wil worden. Hier vind je tientallen ondernemers uit Weesp om te netwerken én de bestuursleden van de IVW zijn er natuurlijk ook. Schiet één van hen even aan en meld je aan. Echt, je wordt er beter van.

Hans Peijs,
hoofdredacteur B2B