Via het lidmaatschap van de IVW hopen Amanda en Danny hun netwerk uit te breiden en lokale naamsbekendheid te vergroten.
Via het lidmaatschap van de IVW hopen Amanda en Danny hun netwerk uit te breiden en lokale naamsbekendheid te vergroten. Foto: Photographer:

Madoo

professionele Wordpress website/shop bouwer voor het MKB

Dit jonge bedrijf is alweer enige jaren in Weesp gevestigd. Vanuit Muiderberg via Naarden zijn zij enkele jaren geleden terechtgekomen in Weesp. En dat bevalt goed. Vanuit het lichte en gezellige kantoor in het verzamelpand aan de IJsselmeerlaan 2, zijn Danny en Amanda met hun team hard aan het werk om mooie sites te bouwen voor hun klanten.

Danny is 13 jaar geleden gestart zoals vele jonge ondernemers tegenwoordig starten. Tijdens zijn afstudeeropdracht kreeg hij de mogelijkheid om voor zichzelf te beginnen, terwijl hij nog gedeeltelijk in loondienst was.

In 2017 is Madoo omgezet naar een gezamenlijk bedrijf. Hoewel Amanda al vanaf de start van Madoo betrokken is geweest, is zij nu de drijvende commerciƫle kracht. Danny houdt zich voornamelijk bezig met de technische kant van het bouwen van websites en hun 3 werknemers met het design.

Wat doet Madoo?

bouwt Wordpress websites en webshops en richt zich op de kleine ondernemer en het MKB. Deze websites en webshops zijn niet alleen mooi en functioneel maar ook gebruikersvriendelijk en derhalve zo gemaakt dat je als bedrijf zelf de informatie op de site kan aanpassen.

Zij doen dit met grote toewijding en passie: er wordt goed nagedacht over wie de doelgroep van de website is en wat diegene daar wil vinden en doen. Want de tijd van een online visitekaartje is wel voorbij; een website is veel meer dan dat. Een website moet iets opleveren: contact gegevens, een aanmelding of aanvraag. En in het geval van een webshop natuurlijk verkopen.

werkt graag lokaal en heeft ook in Weesp een grote groep klanten zoals de City of Wesopa, Funk it Up! Eventstyling, Kosprosign, Novosana, Powerflex en Bos Kraanverhuur.


Madoo en de IVW

De doelgroep van Madoo is goed vertegenwoordigt in Weesp en omgeving en komt hiermee tegemoet aan de wens om zoveel mogelijk lokaal en regionaal te werken.

Via het lidmaatschap van de IVW hoopt Madoo hun netwerk uit te breiden en lokale naamsbekendheid te vergroten. Ook is het fijn als zij in contact komen met mogelijke samenwerkingspartners. Zo hebben zij regelmatig behoefte aan fotografen, tekstschrijvers en andere complementaire diensten.