Afbeelding
Foto:

Terugblik ledenvergadering en netwerkborrel

Ruim een jaar duurde het om weer eens onder elkaar zijn. Rond de 55 ondernemers bezochten onze bijeenkomst en hoorden de mooie woorden die werden gesproken over de vertrekkende Reinier Mommaal en Astrid Heijstee.

De IVW was te gast in de gezellige kantine van FC Weesp, die belangeloos ter beschikking is gesteld door de voetbalvereniging. Deze middag was niet alleen voorbehouden aan de leden, maar alle Weesper ondernemers waren uitgenodigd te komen ‘netwerkborrelen'. We hebben dan ook met een aantal nieuwe ondernemers kennisgemaakt, waarvan enkelen zich direct hebben aangemeld als lid. Wij verwelkomen o.a. OK Storage en The Good Roll.

Het was goed te zien dat de vrouwelijke ondernemers deze middag sterk vertegenwoordigd waren, dat we veel nieuwe gezichten mochten zien en dat geplaceerd netwerken zeker net zo interessant en gezellig is als een staande receptie, waar men toch eerder geneigd is tot groepsvorming.

Ron Anches, de gedreven voorzitter van FC Weesp, en zijn team hebben ons gastvrij onthaald, waarvoor dank. Ron benadrukte het belang van samenwerken om het groeiende aantal nieuwe Weespers/ondernemers welkom te heten en te laten zien dat Weesp veel te bieden heeft. Aansluiting van de nieuwe Weesper ondernemers op zakelijk, cultureel, sportief en culinair gebied geeft een sterke impuls aan de Weesper economie. Een mooie visie en tevens startpunt om hier eens verder over te praten.
De heerlijke hapjes van Café Restaurant Aaltje en de inzet van de toegewijde bardames waren de kers op de taart. Het was leuk, het was mooi en er zijn veel contacten gelegd. Wij kunnen niet anders zeggen: het was een geslaagde middag.

Agenda

Kom 12 oktober naar onze Business Club. We houden nog even geheim bij welke onderneming wij dan zijn uitgenodigd!