Afbeelding
Foto:

Fijne feestdagen en we hopen u snel te ontmoeten

We dachten dat het in 2021 beter zou gaan, maar het coronavirus heeft ons nog steeds in zijn greep. Persoonlijk contact blijft tot een minimum beperkt, ondernemen was opnieuw een uitdaging en we hebben bijna alle geplande bijeenkomsten moeten annuleren.  

Wel blijft de IVW onverminderd doorgaan met het behartigen van de ondernemersbelangen en houden wij onze leden op de hoogte van de zaken waar wij voor het Weesper bedrijfsleven aan werken. Denk aan de verschillende visies die momenteel worden ontwikkeld, de ontwikkelingen op de bedrijventerreinen, het parkmanagement en natuurlijk de aankomende fusie met Amsterdam waarbij de IVW namens haar leden gesprekspartner is van de gemeente Amsterdam.  

Want we worden dan wel gemeente Amsterdam, we blijven toch Weesp. Het wordt steeds duidelijker hoe de fusie formeel vorm gaat krijgen. Hoe het in de praktijk zal uitpakken gaan we het komende jaar ondervinden. Dat er zaken gaan veranderen zal duidelijk zijn. Ook ten goede, want in Amsterdam is veel goed geregeld. 

Wij hebben de afgelopen maanden kennisgemaakt met de medewerkers van EZ van de gemeente Amsterdam, de gebiedsmanager en kwartiermaker. Bestuurslid Ingrid Kikkert heeft hier in haar column van vorige maand aandacht aan besteed. Deze contacten verlopen goed, deze medewerkers zijn goed bereikbaar en aanspreekbaar. En als we corona nog beter dan nu onder controle krijgen, zien we 2022 met vertrouwen tegemoet.  

Hele fijne dagen gewenst en we hopen u in 2022 snel te ontmoeten! 

Bestuur Bedrijvenvereniging Weesp