Afbeelding
Foto:

Een mooi jaar in verschiet

Het nieuwe jaar is begonnen. Allen hopen wij op een beter jaar, maar de start is nog niet al te best. Toch verwachten wij dat er een mooi jaar in het verschiet ligt. Een jaar waarin corona normaliseert en wij elkaar vaker dan in de afgelopen 2 jaar kunnen treffen. 

De eerste bijeenkomst dit jaar vindt plaats bij The Good Roll. Afgelopen november moesten we deze businessclub door corona annuleren. We plannen een nieuwe datum zodra een fysieke bijeenkomst weer is toegestaan. De IVW businessclub wordt door leden en relaties goed bezocht en zeer gewaardeerd. Wilt u dit jaar ook uw bedrijf openstellen, neem dan contact met ons op.  

Daarnaast begint dit jaar met een wijziging in het bestuur van de IVW. Wij zijn verheugd dat enkele ondernemers zich kandidaat stellen als bestuurslid. De statuten bepalen dat u als lid moet stemmen over hun toetreding tot het bestuur. Normaliter gebeurt dit tijdens de algemene ledenvergadering in juli, maar dat is nog ver weg. Daarom lassen wij binnenkort een tussentijdse ledenvergadering in met de mogelijkheid om online te stemmen.
In maart vindt de officiƫle samenvoeging plaats en is Weesp onderdeel van Amsterdam. Er is veel over gezegd en geschreven, maar voor de ondernemers zijn er nog veel onduidelijkheden. Als IVW streven we ernaar de samenvoeging zo goed mogelijk te laten verlopen en u zo goed mogelijk over het proces, de plannen en veranderingen te informeren.

Dat de Weesper ondernemers het belangrijk vinden zich te verenigen zorgt ervoor dat wij in 2021 weer een aantal nieuwe leden konden begroeten. Belangrijk, want wij kunnen onze taken niet (blijven) uitvoeren zonder onze leden. Dit jaar zal er meer tijd worden besteed aan ledenwerving. Weesp kent veel nieuwe ondernemers, zowel door nieuw gevestigde bedrijven als door de nieuwe inwoners van Weespersluis. We leren ze graag kennen en hopen in 2022 veel nieuwe (aspirant-)leden te kunnen verwelkomen. Bij vragen over het (aspirant-)lidmaatschap is Monique Veldhuijzen uw aanspreekpunt: info@ivw-weesp.nl | 06-54961220.

Het bestuur wenst alle leden en Weesper ondernemers een succesvol 2022 en hoopt u te ontmoeten tijdens een van de bijeenkomsten.