Jolanda de Rijk
Jolanda de Rijk Foto:

Op het moment van schrijven van deze column wachten we met smart op de reeds aangekondigde versoepelingen.

Wat heb ik het gemist om collega’s en relaties in levenden lijve te ontmoeten. Contact maken, creatief zijn en elkaar inspireren gaat simpelweg veel minder goed wanneer je elkaar digitaal spreekt. 

De versoepelingen maken het gelukkig ook mogelijk om de IVW-leden weer bij elkaar te brengen. En dat is hoog tijd, want er staat nogal wat te gebeuren.

Op donderdag 3 maart roepen we de leden op om aanwezig te zijn bij een korte ledenvergadering met aansluitend een netwerkborrel. Een korte ALV vanwege het heugelijke feit dat we maar liefst 3 nieuwe bestuursleden aan de leden mogen voorstellen. Mario van Dijkhuizen, Bouke Albrecht en Cees van Vliet staan klaar om aan de slag te gaan binnen het bestuur van de IVW. Het is aan onze leden om hen middels een stemming toe te laten binnen het bestuur. 

We staan aan de vooravond van de fusie met Amsterdam met daarbij grote vraagstukken op de agenda. Te denken aan transformaties van industrieterreinen, functiemenging etc. Belangenbehartiging van de Weesper bedrijven binnen de gemeente Amsterdam wordt steeds belangrijker. Uitbreiding binnen ons bestuur helpt ons om de belangenbehartiging te intensiveren. Zorg dat je erbij bent op 3 maart en breng je stem uit. Zie meer info op pagina 19.

Verenigd binnen de IVW staat het Weesper bedrijfsleven sterker, ook straks als onderdeel van Amsterdam. Nog geen lid? Kom kennismaken en ervaar wat de IVW voor jou kan betekenen.