Afbeelding
Foto: Brian Elings

Terugblik tussentijdse ledenvergadering

Ruim een half jaar duurde het om weer eens onder elkaar zijn. Rond de 60 ondernemers bezochten de IVW bijeenkomst om een stem uit te brengen op de 3 aspirant bestuursleden. Het waren gelukkig positieve stemmen dus is de IVW 3 bestuursleden rijker.

De IVW was te gast in de gezellige kantine van de voetbalvereniging FC Weesp. Wij deden ons tegoed aan dorstlessende drankjes en de heerlijke hapjes van Restaurant Aaltje. Het was leuk, het was mooi en er zijn weer veel contacten gelegd. Wij kunnen niet anders zeggen, het was een geslaagde middag.  

Voor de komende maanden ontwikkelen wij een mooi programma met bijeenkomsten voor leden, relaties en soms ook voor niet-leden. Bent u geen lid, maar wilt u wel een bijeenkomst bijwonen, stuur ons dan e-mail. 

Momenteel werken wij aan de ontwikkeling van een Ondernemerstheater. De voorstelling van dit frequent terugkomend event staat in het teken van de overdracht van Weesp naar Amsterdam en toont ondernemend Weesp op z’n langst. Wij praten met een aantal ondernemers van ondernemingen die al sinds jaar en dag in Weesp gevestigd zijn en de groei van een economisch sterk Weesp hebben meegemaakt en daaraan hebben bijgedragen. De datum is nog niet bekend maar zal ergens in april plaatsvinden. Wij houden u op de hoogte. 

Op 19 mei zijn wij te gast bij The Good Roll. Een herkansing, want de Businessclub stond voor verleden jaar gepland maar moest door Corona worden geannuleerd. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de IVW site. De ledenvergadering staat gepland op donderdag 30 juni.