Afbeelding

Stern Volvo kan weer groeien

De IVW heeft onlangs de felicitaties overgebracht aan Remco de Jong en Wim Heemskerk van Volvo Stern in Weesp vanwege de opening van de nieuwe locatie. Het is een parel geworden.

Het automerk Volvo is al heel lang gevestigd in Weesp en iedereen die de Nijverheidslaan bezocht kon er niet omheen, want de dealer vormde sinds 1992 de poort van het bedrijventerrein. Bij de entree links de dealer en steeds vaker rechts in het grasveld opgepoetste gebruikte auto's. 30 jaar lang zat de dealer hier, maar daar is inmiddels een einde aan gekomen: het bedrijf is verhuisd naar de Hogeweyselaan.

Ondanks dat een dergelijke verhuizing een grote logistieke operatie is, is het team van Stern erin geslaagd om gewoon de deur open te houden. Op vrijdag 11 februari sloot de Nijverheidslaan en op zaterdag 12 februari gingen de deuren aan de Hogeweyselaan open. Remco de Jong en Wim Heemskerk waren dan ook wat trots op hun team.

Voldoet aan alle wensen

De nieuwe locatie beantwoordt aan alle wensen van Stern en aan die van klanten en gasten. De inrichting en styling zijn helemaal van deze tijd. Voor de klanten zijn er aparte werkruimtes en de mooie lounge - waar je een goede kop koffie/thee kunt krijgen - is een verrijking van de service die men al sinds jaar en dag verleent bij Stern.

Showroom

Het aanbod van de modellen in de ruime showroom - hier draait het per slot van rekening om - is vergroot, want nu zijn alle Volvo-modellen er te bekijken. Wim Heemskerk geeft aan dat hij daar direct de positieve gevolgen van merkt. "Ondanks de huidige internettijd hebben potentiƫle kopers toch de behoefte om modellen in het echt te bekijken en om zich persoonlijk te laten informeren. Deze locatie leent zich daar uitstekend voor. Het biedt Stern de mogelijkheid om nog beter inzicht te krijgen in de behoefte van de klant."

Werkplaats

De uitbreiding van de werkplaats is eveneens een grote stap voorwaarts. De uitbreiding van het aantal werkplekken maakt het voor het team autotechnici mogelijk om complexere reparaties die meer tijd en aandacht vragen uit te voeren. Tegenwoordig komen daar hybride en volledig elektrische modellen bij, maar ook daar zijn de technici bedreven in. Stern heeft op deze locatie niet voor niets ook de officiƫle licentie voor het onderhoud van de Polestar.

Maatschappelijk betrokken

Stern is overigens ook al jarenlang lid van de IVW en het bedrijf toont maatschappelijke betrokkenheid door middel van sponsoring van diverse sportclubs en evenementen zoals FC Weesp, MHC Weesp, de Nacht van Weesp en tal van kleine initiatieven. 

Remco de Jong en Wim Heemskerk zijn trots met de nieuwe locatie.
Afbeelding