ziekteverzuim
ziekteverzuim

Nog plaats voor ondernemers bij broodfonds in Amsterdam e.o.

In Amsterdam en omgeving is bij broodfondsen nog plaats voor ondernemers. Daarom is er op donderdag 22 september een bijeenkomst.  

Het idee van ieder broodfonds is eenvoudig: deelnemers kennen en vertrouwen elkaar. De maximaal vijftig deelnemers zetten elke maand een vast bedrag opzij op een persoonlijke bankrekening. Zodra een van hen arbeidsongeschikt raakt en minder of geen inkomen meer heeft, maken alle anderen schenkingen over. Bij elkaar vormen die kleine bedragen een maandinkomen voor de zieke. Het geld dat deelnemers niet schenken, blijft van henzelf.
De informatieavond is vanaf 19.00 uur, de avond begint om 19.30 uur. Locatie is Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26, 1093 VS Amsterdam.

In memoriam Maarten van Weel

Maarten van Weel is na zijn carrière bij de Rijkspolitie gestart met een adviesbureau en werd hij ingehuurd door gemeenten om KVO projecten op te zetten voor de bedrijventerreinen.
Onder zijn leiding bereikte Weesp een 4-sterrenstatus voor het KVO. Hierna hield dit op vanuit de gemeente en is er op initiatief van het IVW een vervolg gegeven onder de noemer Parkmanagement. Wij zijn gebruik blijven maken van de diensten van Maarten en in deze werkgroep heeft hij een bepalende rol gehad in het verbeteren van de veiligheid en de uitstraling van bedrijventerreinen. Door schouwen te houden werd bewaakt dat voorzieningen op het openbaar terrein en ook de brandveiligheid bij bedrijven voldeed aan de eisen. Ondanks zijn ziekte bleef hij zich tot het laatst inzetten voor zijn projecten. Maarten was een fijn mens en wij kijken terug op een zeer prettige en leerzame samenwerking. Wij zullen zijn aanwezigheid zeer gaan missen en wensen de familie sterkte met dit verlies.

Parkmanagement en bestuur IVW-Weesp