Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Paviljoen Uit & Meer wordt PorterHouse en opent ook 's avonds

Het is zonder twijfel een van de mooiste plekjes in Weesp om te eten en te drinken: Paviljoen Uit & Meer bij Fort Uitermeer. Vanaf oktober krijgt dit paviljoen nieuwe uitbaters. De eerste maanden blijft de eetgelegenheid Uit & Meer heten. Begin 2023 wordt het paviljoen verbouwd en zal daarna de deuren openen als PorterHouse.

Met uitzicht op de Vecht, het koeienstrandje en de voorbijvarende boten zit je op het terras van Paviljoen Uit & Meer als een koning op zijn troon. Op dit moment is de locatie op maandag en dinsdag gesloten en op de andere dagen slechts geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Dat betekent dat er geen diner mogelijk is, maar daar gaat binnenkort verandering in komen.

7 dagen per week open

Vanaf 3 oktober 2022 krijgt de uitspanning nieuwe uitbaters. De Harbor Horeca Group neemt het stokje over. En van de eigenaren van de Harbor Horeca Group, Ard Hopstaken, legt uit wat de plannen zijn. “De eerste maanden gaan we het restaurant doorzetten als Uit & Meer. We zullen zeven dagen per week vanaf 11.00 uur geopend zijn voor lunch, borrel en diner. In januari en februari van 2023 gaan we verbouwen. Dan zal de locatie in maart 2023 de deuren openen als PorterHouse.”

Ontspannen omgeving

Hopstaken noemt PorterHouse een modern concept voor casual dining. “Er bestaat al een PorterHouse en Huizen en Naarden en binnenkort opent er ook een locatie in Almere. Voor alle locaties van PorterHouse geldt dat je er kunt eten en drinken in een ontspannen omgeving. Eigentijds en informeel. Grenzend aan het water, het terras zodanig ingericht dat het hier in elk seizoen aangenaam vertoeven is. Zo zal het bij Uitermeer ook worden.”