We zijn actief gebleven

Op het moment dat deze editie van de B2B verschijnt zal die heerlijke, lange, zomer echt wel ten einde zijn. We zijn de afgelopen maanden actief gebleven met onze activiteiten binnen de diverse portefeuilles. Binnen Duurzaam zijn er sinds de presentatie in juli inmiddels een tiental aanvragen voor een HIRP-subsidie en dat stemt ons positief!

Scholing en Arbeid

Binnen Scholing en Arbeid zijn er gesprekken geweest met instanties die iets voor de ondernemers kunnen betekenen op organisatie-gebied. En nu ook de scholen weer zijn begonnen gaan we onze contacten daar ook weer aanhalen om de aansluiting tussen school en bedrijfsleven te verbeteren.

Parkmanagement

Het Parkmanagement is bij elkaar geweest met politie en brandweer om de contacten weer aan te halen. Daarnaast zijn ze aanwezig geweest bij de informatieavond over de herinrichting van de Nijverheidslaan. Het plan ziet er goed uit, maar er is nog behoefte aan maatwerk voor deze en gene in dit gebied.

Mobiliteit

Voor Mobiliteit zijn wij aan het inventariseren wat de uitdagingen gaan worden voor de bedrijven en hebben we ons gemeld bij diverse instanties om te kijken of Weesp mee kan participeren in de diverse projecten die vanuit het MRA en de provincie gestart worden op het gebied van mobiliteit.
Ook in onze organisatie is er de afgelopen maand iets gewijzigd. Monique Veldhuijzen heeft voor de zomer aangegeven dat zij gaat stoppen met haar secretariële werkzaamheden voor de IVW, dus we zijn druk geweest om dit intern op te vangen aangezien we nog geen passende vervanging voor haar hebben.

Businessclub

Afgelopen 1 september was onze 2e businessclub van dit jaar bij Sinner. Het was een goedbezochte en gezellige middag met interessante onderwerpen voor de aanwezigen. Dank voor de organisatie. Mocht je dit lezen en denken dat jouw bedrijf en/of product interessant kan zijn voor andere leden, meld je dan aan zodat we samen kunnen kijken wanneer we iets kunnen organiseren met elkaar.

Digitalisering

Voor de maand oktober hebben we nog een aantal interessante thema's waar jullie een uitnodiging voor hebben ontvangen: digitalisering tijdens de Dutch Media Week en een bijeenkomst georganiseerd door de Rabobank omtrent groei in de sectoren en het financieren daarvan, in combinatie met verduurzamen.