Afbeelding
Foto: Van Eijk Brows & Beauty

Van Eijk Brows & Beauty is nieuwe beauty-
salon in Weesp

Er is een nieuwe beautysalon op de Slijkstraat 28 in Weesp. Bij Van Eijk Brows & Beauty kun je terecht voor gespecialiseerde wenkbrauwbehandelingen, laseren, permanente make-up en andere schoonheidsbehandelingen. Ook duikt de salon in het gat dat Bruinings Studio Weesp achterlaat: er zijn twee Ergoline zonnebanken aanwezig voor wie het hele jaar een gezond kleurtje wil.

Bij Van Eijk Brows & Beauty kun je terecht voor allerlei verschillende schoonheidsbehandelingen. Eigenaresse Else van Eijk is gespecialiseerd in wenkbrauwbehandelingen zoals waxen, shapen en verven. Je kunt er ook terecht voor permanente make-up en met behulp van een speciale laser kunnen verouderde permanente make-up en ongewenste tatoeages worden verwijderd. 

Een ander onderscheidend aspect zijn de beautycursussen die Else geeft. “Mensen die zelf aan slag willen met het professioneel stijlen van wenkbrauwen, om het bijvoorbeeld in hun eigen salon toe te passen, kunnen speciale masterclasses volgen. Per masterclass is er ruimte voor maximaal drie personen. Op 26 mei start de eerste cursus”, legt Donny Hendriks uit. Hij is achter de schermen betrokken bij Van Eijk Brows & Beauty, dat wordt gedreven door zijn vrouw Else van Eijk.

Kansen voor ondernemers

Naast Else zelf zullen er ook andere beautyprofessionals aan de slag gaan bij Van Eijk Brows & Beauty. "We bieden mede-ondernemers een unieke kans om een werkruimte of stoel te huren in onze salon. Er komt in elk geval een nagelstyliste en iemand die gespecialiseerd is in wimperextensions. In totaal hebben we vijf werkplekken beschikbaar, dus zelfstandige professionals in de beautysector die interesse hebben mogen gerust contact met ons opnemen."