Afbeelding
Foto: Picasa
Gezond & Fit

Een stressvrij lichaam functioneert beter!

Commerciële bijdrage

Nekpijn, migraine en rugklachten zijn voorbeelden van veelvoorkomende klachten die je leven behoorlijk overhoop kunnen halen. Met Body Stress Release wordt het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam aangesproken zodat veel voorkomende fysieke klachten kunnen worden verlicht of verdwijnen. Mark Gordijn, BSR-practitioner van Body Stress Release Praktijk De Theetuin in Weesp, legt het graag uit.

‘Pijn is niet gewoon en hoort zéker niet bij ‘een leeftijd!’

‘Pijn is een signaal dat vertelt dat er wat aan de hand is. Dus is het maar goed ook dat je dit signaal krijgt. Dan kun je er wat aan doen. Bodystress is de perfecte wijze waarop het lichaam overbelasting opslaat in de over elkaar heen liggende spierlagen. Door de spieren met milde drukimpulsen met de duimen (want dat is BSR) te behandelen, ontstaat een trilling die de spieren aanzet om de vastgezette spanning los te laten’.

Van jong tot oud

BSR is voor iedereen met spiergerelateerde klachten aan bijv. rug, nek of schouder, hoofd, ledematen en gewrichten. Maar BSR kan ook helpen bij overgangsklachten, incontinentie of typische mannen- of vrouwenklachten of bij stress op het werk of thuis, PTSS, depressieve gevoelens of een burn-out. BSR kan de remedie zijn bij vele klachten.

Meer weten of een afspraak maken?
Bel Mark Gordijn, BSR-therapeut op 06-25 055 886
of ga naar www.bewustgezondweesp.nl
Body Stress Release Praktijk De Theetuin, Ossenmarkt 42a, Weesp