Van Vliet wordt Van Wijnen

19 augustus 2013 - na de bouwvak - verandert C.T.J. Van Vliet Aannemingsbedrijf haar naam in Van Wijnen Weesp onderhoud en beheer.

Het Weesper bedrijf maakt al sinds 2006 deel uit van Van Wijnen. Samen met Van Wijnen Weesp, Van Wijnen Projectontwikkeling Midden en Bimo Bouw uit Harderwijk vormt C.T.J. van Vliet Aannemingsbedrijf regio 'Van Wijnen Midden'. Met deze naamswijziging kan Van Wijnen Midden eenduidig naar buiten treden. Voor de relaties verandert er verder niets: de mensen blijven hetzelfde, evenals de manier van werken. De identiteit van de vestiging in Weesp en de lokale betrokkenheid veranderen evenmin. "We zijn er trots op dat we onze huidige naam 28 jaar lang mochten dragen. Zeker zo trots zijn we op de nieuwe naam. Van Wijnen staat voor een financieel sterke en kundige moeder die zorgt voor landelijke dekking", aldus Cees van Vliet.

Commissaris bij Almere City FC
Cees van Vliet is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van eerstedivisieclub Almere City FC. Het is de bedoeling dat hij de portefeuille Commerciƫle Zaken voor zijn rekening neemt. Van Wijnen is hoofdsponsor van Almere City FC, maar Van Vliets functie bij de club is niet namens de sponsor. De andere commissarissen zijn Lesley Bamberger en Arie van Eijden.