Afbeelding
Foto: Brian Elings

IVW begroet
drie nieuwe leden

De IVW heeft sinds de vorige editie van B2B weer drie nieuwe leden mogen begroeten: twee bedrijven en een maatschappelijke organisatie.

Zo is expo- en interieurbouwer C2 tot de IVW toegetreden. Het bedrijf is gevestigd aan de Flevolaan. Ook Newhaven Management & Investments is lid geworden, een adviesinvesteringsbureau met internationale achtergrond. Dit bedrijf is gevestigd aan de Loes van Marlestraat in het (nieuwe) Leeuwenveld. Daarnaast is de Kreatieve Groep Weesp lid geworden van de IVW. Bij deze organisatie kunnen Weespers al vele jaren terecht voor het volgen van vrijetijdscursussen op uiteenlopend gebied. De KGW heeft haar thuisbasis in het torenfort aan de Ossenmarkt, nog niet zo lang geleden de locatie voor de IVW BusinessClub (zie foto). Ook lid worden van de IVW? Bekijk snel de nieuwe website van de IVW en maak het meteen in orde. www.ivw-weesp.nl.


BusinessClub
bij de brandweer

De IVW BusinessClub van 19 maart vindt plaats in de brandweerkazerne aan de Aetsveldselaan.

Postcommandant en gastheer Bert Langedijk zal iets vertellen over deze nieuwe kazerne. Hij zal ingaan over wat de brandweer voor het bedrijfsleven kan betekenen. Ook KVO-adviseur Maarten van Weel is er, hij geeft een update over het Keurmerk Veilig Ondernemen. De bijeenkomst eindigt uiteraard weer in de netwerkborrel. Nadere informatie staat in de uitnodiging die alle IVW-leden ontvangen.