Afbeelding
Foto:

KVO pakt breed uit 

De IVW-bijeenkomst in de brandweerkazerne had de primeur: bezoekers werden buiten geconfronteerd met een groot spandoek voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).

De banner is vijf meter breed en één meter hoog en werd met trots gepresenteerd door de op 1 maart 2013 gestarte onderneming Adviesburo Alma. De ondernemer in kwestie is een goede bekende: Maarten van Weel, die als adviseur al vanaf de eerste dag het KVO-traject in Weesp aanjaagt.

Het spandoek zal op allerlei plaatsen opduiken, ook in Weesp. Van Weel: "Het is goed om met de banner te communiceren met ondernemers dat er een project loopt op het bedrijventerrein. Je kunt wel steeds nieuwsbrieven blijven verzenden, maar het dagelijks kijken naar zo'n spandoek heeft meer effect." Ook bij ander KVO-projecten in de regio zullen deze banners worden opgehangen.


Oliemannetje

Ergens boos over? Geen goede contacten bij de gemeente? Iets dat niet lukt bij de overheid? Laat het weten aan uitvoerend-secretaris Cor van der Poel van de IVW (altijd een oliespuitje in de buurt).
corvanderpoel@ivw-weesp.nl


Lid worden

Elk bedrijf in Weesp zou toch lid moeten zijn van de IVW? De contributie is relatief laag en u krijgt er veel voor terug.

Bent u nog geen lid? Ga naar de website www.ivw-weesp.nl en regel het vandaag nog.