Afbeelding

BusinessClub 28 mei: 
IVW let op de kleintjes

De IVW BusinessClub van 28 mei staat in het teken van bedrijven (IVW-leden) met minder dan vijf werknemers.

Uit een door de IVW gehouden enquĂȘte is gebleken dat de kleinere ondernemers binnen het ledenbestand van de IVW behoefte hebben om zichzelf meer te presenteren bij collegabedrijven van de IVW. Om in deze behoefte te voorzien geven JAN Accountants & Belastingadviseurs en Rabobank Amstel en Vecht een aantal leden de kans zichzelf in twee minuten te presenteren. Er hebben zich inmiddels 14 leden aangemeld. "Wij zullen een en ander op een ontspannen en ludieke manier vormgeven. Wij kijken ernaar uit en hopen en verwachten wederom een grote opkomst", aldus Wim Zagt van JAN Accountants, tevens voorzitter van de IVW.

De bijeenkomst vindt plaats in het Yaklaf Partycentrum aan de Bloemendalerweg en begint rond 16.15 uur. Inloop is vanaf 15.30 uur.

Agenda
De data van de andere BusinessClubs in 2013: 2 juli (Golfcentrum - tevens ALV), 10 september (Svala), 12 november (stadhuis).


Weesp/Muiden economisch sterker

In de lijst van economisch sterkste gemeenten van Elsevier staat Weesp/Muiden op plaats 41. In 2011 stond Weesp nog 85e.

Weesp/Muiden (Elsevier voegt beide steden samen) scoort het rapportcijfer 7,25. Dat is de beste score in deze regio. Cor van der Poel van de IVW is er erg blij mee: "De beoordeling gaat langs de lat van 40 indicatoren die betrekking hebben op economische structuur en dynamiek. Ook bedrijventerreinen, arbeidsplaatsen en het aantal bedrijven tellen mee. Kortom: weer een opsteker binnen het kader van citymarketing, naast de vele andere goede zaken van Weesp."