Afbeelding

Vastgoedtraining
'Hoe courant is 
mijn pand?'

Nog voor de zomer starten de ondernemerstrainingen 'Hoe courant is uw pand?' op bedrijventerrein Noord in Weesp. Doel van deze trainingen is u als ondernemer te helpen om de vastgoedwaarde van uw bedrijfspand op peil te houden en te vergroten. Op praktische wijze leert u welke acties en investeringen u daarvoor wel of juist niet moet doen. Uw bedrijfsproces wordt zo efficiënter en uw pand is straks beter verhuur- of verkoopbaar. Kortom, u verdient geld voor nu en later (pensioen). De eerste bijeenkomst vindt nog voor de zomer plaats en is een vrijblijvende, informerende bijeenkomst. Na deze bijeenkomst kunt u zich aanmelden voor de cursus. Deelname kost 200 euro. Hiervoor krijgt u:
- Twee opwarmtrainingen over vastgoed. Met do's en dont's uit de praktijk;
- Individuele gesprekken en (vrijblijvend) maatwerkadvies voor uw pand;
- Rondetafelgesprekken: wat kunt u samen doen voor aantrekkelijker vastgoed?;
- Solide basis voor 20 tot 30% vastgoedwaardestijging, meer groei- en investeringsruimte voor uw bedrijf en meer pensioenzekerheid.

Deze interactieve training is ontwikkeld door iLocator, Kamer van Koophandel en Stec Groep. Als u wilt – dit is geheel vrijblijvend – kunt u in de trainingen ook gebruik maken van de diensten van Jan Accountants en de Rabobank Amstel en Vecht. De provincie Noord-Holland steunt deze innovatieve aanpak met subsidie.
Vragen? Bel gerust Evert-Jan de Kort, senior adviseur bij Stec Groep, 026-751 41 00, of Ed Heijstee, directeur iLocator, 06-15091756.