Afbeelding
Foto:

'Geen excuus'
in Muiden 

Zo'n 35 ondernemers uit Muiden en Muiderberg kwamen op 30 mei bijeen tijdens een IVW-avond in het Rechthuis in Muiderberg. Op de uitnodiging stond: 'Geen excuus'.

Het werd een gezellige netwerkbijeenkomst, waarin IVW-bestuurslid Wim Gerritsen het nut van de IVW onderstreepte. Een platform waar de mogelijkheid geboden wordt om te netwerken en om te laten zien wie je bent, wat je doet en waar je zit. Dat je daar vandaag de dag niet onderuit kunt, werd door velen onderstreept. Het is dan ook goed om de belangen en de wensen van de ondernemers uit Muiden en Muiderberg te bundelen en deze een goede invulling te geven. De IVW kan daarin een grote rol spelen.
'Geen excuus' bleek de introductie voor Esther Jacobs, die een inspirerend betoog hield. Ze gaf voorbeelden van hoe je de meest onmogelijke doelen kunt bereiken. Uit haar eigen ervaring (o.a. Coins for Care) weet Esther dat het mogelijk is om met weinig middelen enorm veel resultaat te behalen. Na nog wat gezellig napraten verlieten de laatste gasten rond 21.00 uur het Rechthuis te Muiderberg. Gerritsen: "We kunnen terugkijken op een geslaagde bijeenkomst die zeker voor herhaling vatbaar is en wij kijken dan ook uit naar jullie reactie en suggesties."

Kwaliteitsimpuls Noord

Ook bedrijventerrein Noord heeft extra aandacht van het gemeentebestuur gekregen, met als resultaat dat de Hogeweyselaan een upgrade krijgt en er een aanplant van bomen komt.

U las er al meer over op pagina 4. Complimenten voor het gemeentebestuur en ook de provincie, die de nodige subsidies ter beschikking heeft gesteld. De gevestigde bedrijven zullen ongetwijfeld een stimulans krijgen om ook de private buitenruimte aan te pakken en de vergroening is ook een uitnodiging voor de vestiging van nieuwe bedrijven.