Muiden

Tijdens redactievergaderingen voor B2B is het idee wel eens voorbijgekomen: een B2B-editie die geheel in het teken staat van Muiden. Je kunt er genoeg redenen voor bedenken. In Muiden zijn volop ondernemers. Dit blad wordt ook in Muiden verspreid. De IVW is óók de bedrijvenvereniging van Muiden. En, laat ze het daar in Muiden niet horen, maar toch: Muiden hoort een beetje bij Weesp. Maar de belangrijkste reden is: Muider ondernemers hebben interessante verhalen te vertellen die we ook in Weesp graag lezen.
In de acht jaar dat dit blad nu bestaat hebben we met enige regelmaat aandacht voor Muider bedrijven gehad. Om bovengenoemde redenen. In dit nummer staat zelfs opvallend veel Muider input. Zo speelt de rubriek Business bij de Buren zich dit keer geheel op Muider grondgebied af. Verderop het verslag van de IVW-bijeenkomst in het Rechthuis in Muiderberg.
Maar dit is dus niet die gedroomde Muiden-editie. Misschien komt het er ooit nog eens van, misschien ook niet. Want ja, er is en blijft ook elke maand zo veel interessant bedrijvennieuws uit Weesp te melden. En dat wilt u toch ook niet missen?

Onze redactie blijft ook in en na de komende zomer geïnteresseerd in uw tips. Uit Weesp en uit Muiden. Stuur ze naar info@b2bweesp.nl.

André Verheul
hoofdredacteur B2B
(Weesp)