Afbeelding
foto: André Verheul

Leegstand bedrijventerrein loopt terug

Door onder andere makelaarskantoor Van Lonkhuizen, de gemeente Weesp en iLocator wordt de leegstand in Weesp bijgehouden. Via een recente update kon de gewestelijke ontwikkelingsmaatschappij iLocator vaststellen dat op alle werkgebieden het aantal aangeboden meters is afgenomen tussen december 2012 en juni 2013. Regelmatig vestigt zich weer een bedrijf in Weesp en dat is in deze tijd met veel negatieve informatie dus positief te noemen.


Klachten melden

Een gat in de weg? Een onveilige verkeerssituatie? Een niet-werkende lantaarnpaal? Afval? Verwaarloosd groen?

Het zijn voorbeelden die makkelijk digitaal bij de gemeente kunnen worden aangegeven en daardoor snel kunnen worden opgelost. Mocht dat laatste naar uw inzicht niet gebeuren, dan graag even een mail naar corvanderpoel@ivw-weesp.nl .Overigens heeft het afgelopen half jaar wel bewezen dat de bedrijven de weg naar de gemeente goed kunnen vinden. De bedrijventerreinen liggen er daardoor goed bij in het kader van schoon, heel en veilig.
Contact met de gemeente: www.weesp.nl onder dienstverlening / klachten en meldingen of telefonisch 0900 - 8844.


IVW Club bij Svala

Op 10 september is de IVW BusinessClub te gast bij Svala Auto, de officiële Volvo-dealer van Weesp; Svala is onderdeel van de Stern Groep. Hier speciale aandacht voor one-stop-shopping voor uw auto of wagenpark. Verder uiteraard de gezellige netwerkborrel. Leden van de IVW heben de uitnodiging al ontvangen.