Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Positieve reacties op Weesper B2B-dagen
op 22 en 23 januari

De aankondiging in ons vorige nummer dat er in januari weer twee Weesper B2B-dagen worden gehouden, heeft geleid tot allerlei positieve reacties. Bedrijven en ondernemers vragen om nadere informatie, komen met ideeën en (ook heel belangrijk) melden zich aan om deel te nemen met een stand.

De Weesper B2B-dagen zijn op woensdag 22 en donderdag 23 januari 2014. Ze vormen een ontspannen netwerkbeurs waarbij het draait om bedrijven in Weesp en directe omgeving die elkaar iets te bieden hebben. Plaats van handeling is het nieuwe pand van Pover Schildersbedrijf aan de Pampuslaan. Han Pover was in 2007 ook al gastheer van de B2B-dagen. Hij vindt het belangrijk dat er weer een gelegenheid komt om elkaar te spreken en/of beter te leren kennen. Hij is één van de ondernemers die de beurs, die in 2009 voor het laatst was, graag ziet terugkomen.

Daar denken meer ondernemers zo over, zo blijkt. Na het artikel over de beurs in ons vorige nummer kwamen de reacties meteen los. "Er is duidelijk behoefte", zegt Myrna Bos die de beurs opzet namens Enter Media, de uitgever van B2B. Eén van de reacties kwam uit de zzp-hoek. Daarom wordt er nu gekeken of er een paviljoen voor zzp'ers en/of starters kan worden ingericht. "Het zijn de ondernemers van de toekomst, met deze beurs kunnen we ze een duwtje in de rug geven. Zoals we allemaal graag dat duwtje kregen toen we net begonnen."

Maar de Weesper B2B-dagen zijn uiteraard ook interessant voor de middelgrote bedrijven waar Weesp er zo veel van kent. Ze kunnen tijdens de twee beursdagen hetzelfde doen als in dit blad: elkaar vertellen wat ze doen. Zo weet je wat er allemaal om de hoek te koop is en dat leidt mogelijk tot interessante deals met elkaar. Er hebben zich al voldoende bedrijven gemeld om de beurs hoe dan ook te houden. De komende periode worden andere bedrijven benaderd aan te sluiten. Mocht de belangstelling te groot worden voor de ruimte van het schildersbedrijf, dan kan worden uitgeweken naar een naastgelegen pand. Over de invulling van de catering en een interessant bijprogramma wordt nog volop gesproken. Myrna: "En ook daar krijgen we spontaan leuke suggesties voor."

Voor informatie of aanmelden kan contact worden opgenomen met Myrna Bos: telefoon (0294) 410333 of via e-mail: myrna@entermediabv.nl