Afbeelding
Foto: André Verheul

Cynax-vestiging
Zaandam naar Weesp

Cynax gaat flink uitbreiden in Weesp. De vestiging op het Van Houten Industriepark wordt de hoofdvestiging van deze ICT-gedreven procesverbeteraar. Bovendien heeft Cynax nog meer nieuws te melden.

Cynax maakt ICT maatoplossingen voor procesverbetering en heeft vestigingen in Breda, Weesp en Zaandam. Ook het eigen proces wordt verbeterd door de vestiging in Zaandam naar Weesp te verhuizen. Dat betekent dat sowieso een toename van zes arbeidsplaatsen in Weesp. "Maar we verwachten verder te groeien", zegt managing partner Hawre Rahimi. Daarom breidt Cynax uit van 300 naar 1100 vierkante meter in het pand waar ook dienstverlener Van Velthuysen Liebrecht is gevestigd. Cynax bevolkt dan twee verdiepingen in het pand, Van Velthuysen Liebrecht één. "We helpen elkaar daarmee", legt Rahimi uit. De reden dat Cynax zich concentreert in Weesp is zowel zakelijk als gevoelsmatig. "We krijgen hier steeds meer klanten. Maar sinds ik hier woon, ben ik gewoon gek op Weesp en wil hier meedoen met alles."

Daar werd op 28 oktober een bewijs van geleverd. Cynax hield samen met LeerEffect voor IVW-leden een gratis workshop onderhandelen. De circa tien deelnemers leerden hoe ze slim kunnen onderhandelen met slimme klanten, zodat ze opdrachten kunnen binnenhalen zonder meteen alle marge weg te geven.

Boek Tutti Frutti
Hawre Rahimi (uit Koerdistan) en Geoff Collier (uit Canada) van het Weesper bedrijf Fox Productions zijn twee van de 28 ondernemers die worden geportretteerd in Tutti Frutti, een tweetalig boek over ondernemers van verschillende nationaliteiten die hun droom hebben waargemaakt in Nederland. Het boek is bedoeld om anderen te inspireren en wordt op 10 novemer gepresenteerd.