Afbeelding
Foto: Guus Baks

Podium voor groot en klein

Tijdens de Weesper B2B-dagen op 22 en 23 januari is er extra aandacht voor starters en (andere) zzp'ers uit Weesp en omgeving. "Zo'n ongedwongen netwerkbeurs is ideaal om elkaar te leren kennen."

De B2B-dagen vormen een ontspannen netwerkbeurs waar ondernemers, groot en klein, uit Weesp en omgeving zichzelf kunnen presenteren aan elkaar. Dat kan prominent met een stand of flexibel aan een statafel op de beursvloer. De bezoekers van de beurs zijn de deelnemers zelf en de vele andere ondernemers die verwacht worden om te netwerken. Tijdens de laatste beurs in 2009 zijn er enkele honderden bezoekers geweest.

Deelnemers kunnen op allerlei manieren meedoen, bijvoorbeeld met een stand inclusief deelname aan het B2B-diner aan het einde van de eerste beursdag en een advertentie in de beurskrant. Voor wie dat (nog) een te grote investering is, is er een speciaal arrangement waarbij in plaats van een stand een plekje aan een van de de zzp-tafels wordt gereserveerd. Voor meer informatie over reservering, prijzen en voorwaarden kan contact worden opgenomen met Myrna Bos van Enter Media, uitgever van B2B en organisator van deze netwerkbeurs. "Het is opvallend hoeveel kleinere ondernemers reageren op onze publiciteit rond de B2B-dagen. Ze zijn duidelijk op zoek naar manieren om zichzelf te presenteren bij het bedrijfsleven van Weesp. In B2B, het blad en de beurs, zien ze volop mogelijkheden en dat is natuurlijk geen slechte gedachte want B2B komt bij alle bedrijven in Weesp. Ik zei al eerder: het zijn de ondernemers van de toekomst, met deze beurs kunnen we ze een duwtje in de rug geven", aldus Myrna.

22 en 23 januari
De Weesper B2B-dagen zijn op woensdag 22 en donderdag 23 januari 2014 en vinden plaats in het nieuwe pand van Schildersbedrijf Pover aan de Pampuslaan. Gastheer Han Pover onderstreept daarmee het belang dat Weesper bedrijven elkaar opzoeken voor nadere kennismaking en (meer) business en/of samenwerking met elkaar.
Weten wat er om de hoek te koop is leidt mogelijk tot interessante nieuwe deals. Het is overduidelijk dat heel veel Weesper ondernemers er zo over denken. De altijd druk bezochte IVW-bijeenkomsten zijn daar het bewijs van. Het grote verschil met de B2B-dagen is dat hier veel meer mogelijkheden zijn om het bedrijf te presenteren. Bedrijvenvereniging IVW is blij met de terugkeer van de B2B-dagen en juicht het initiatief van harte toe.