Goed moment

Namens alle makers van B2B wens ik u goede gezondheid en een succesvol jaar. En feliciteer ik SolarClarity van harte met de zeer terechte benoeming tot Weesper Onderneming van het Jaar 2013.
Het was rennen en vliegen, maar het is gelukt om in dit blad de uitreiking van deze IVW-award mee te nemen en het blad toch te bezorgen vóór de B2B-dagen. Als alle artikelen geschreven en de pagina's voor dit blad opgemaakt zijn, kost het normaal gesproken ongeveer twee weken voordat het blad gedrukt is en bij u wordt bezorgd. Die tijd was er nu niet en toch is het gelukt. Erg prettig als je af en toe een beroep kunt doen op de flexibiliteit van je drukker, in ons geval Ruitenbeek in Weesp.
We kijken erg uit naar de B2B-dagen op 22 en 23 januari. We kunnen voor deze Weesper netwerkbeurs terecht bij Schildersbedrijf Pover. Dat is gevestigd aan de Pampuslaan, maar de entree van de beurs is aan de achterzijde, aan de Keurstraat dus. Als u de straat inrijdt, kan het niet missen. De terugkeer van deze B2B-dagen markeert hopelijk het begin van een betere economische tijd. Er is veel veranderd sinds de laatste editie in 2009. Ook het ondernemen. Bovendien zijn er bedrijven gesloten en zijn er allerlei nieuwe, vaak kleine bedrijven gestart. De B2B-dagen zijn bij uitstek geschikt om elkaar weer eens te spreken, bij te praten, van elkaar te leren, inspiratie te vinden en uiteindelijk hopelijk ook nieuwe zakenrelaties aan te knopen. Kortom: de B2B-dagen komen op een goed moment.

André Verheul
hoofdredacteur B2B