Afbeelding
Foto: André Verheul

Korting voor IVW-leden op bewegwijzering

De leverancier van de bewegwijziging op de Weesper bedrijventerreinen Noord en Nijverheidslaan is van naam veranderd. Om dat te vieren is er een aanbieding voor IVW-leden.

Het gaat om de bewegwijzering met bedrijfsnamen op de witte borden in frames langs de invalswegen en op andere strategische plaatsen. Deze borden worden al jarenlang verzorgd door Agmi Signsdirect. Sinds 7 april is de bedrijfsnaam gewijzigd naar City Outdoor Signs. Om dat niet ongemerkt voorbij te laten gaan, biedt het bedrijf nieuwe deelnemers zes maanden gratis bewegwijzering aan. Een IVW-lid krijgt bovendien ieder jaar 25 euro korting per naamsvermelding. Bestaande deelnemers kunnen ook gebruikmaken van deze aanbiedingen.

"Voor de meeste bedrijven is een goede vindbaarheid van groot belang. Een naamsvermelding op een duidelijk en verzorgd bord zegt iets over het individueel vermelde bedrijf. Met een bedrijfsnaamvermelding is een bedrijf niet alleen goed vindbaar, het is een kwaliteitsuiting en het vergroot de naamsbekendheid. Uiteraard is een goede bewegwijzering ook een visitekaartje van een bedrijf naar bezoekers", meldt Martin Zeijlemaker van City Outdoor Signs.

Een deelnemer mag niet alleen een bedrijfsnaamvermelding op een tekstpaneel in een frame verwachten, maar ook het onderhoud van de bewegwijzering: periodiek reinigen, graffiti verwijderen en indien nodig frames rechtzetten en andere schadeherstel. Ook houdt City Outdoor Signs de informatie actueel.

Deelname aan de service-overeenkomst geldt voor tenminste vijf jaar, daarna per jaar. De servicekosten bedragen € 110,00 per jaar per vermelding. Wie gebruik wil maken van de aanbieding moet snel reageren: vóór 10 mei. Het bedrijf is bereikbaar via 088-888 59 00.