Afbeelding
Foto: Ruth van Kessel

Ook voor zakelijke afspraak

Vic's Broodje2day serveert niet alleen broodjes aan bedrijven en particulieren, maar ook een grote variatie aan snacks en zelfs complete menu's. Te nuttigen in de cafetaria aan de Hogeweyselaan, maar laten bezorgen kan ook. Met alle plezier.

Ruim een jaar zwaaien Henk Simon en echtgenote Corrie de scepter over Vic's Broodjes2day, de cafetaria aan de Hogeweyselaan. Zij namen de zaak ruim een jaar geleden over van Edwin Lambalgen. De broodjes van Vic's behoeven geen introductie meer, die vinden al sinds jaar en dag de weg naar de magen van werknemers en ondernemers. Speciaal uitgeruste wagens zorgen ervoor dat de broodjes en snacks vers en warm bij de klant aankomen. "Dat onze cafetaria een plek is waar je kunt eten in een prettige omgeving is echter niet bij iedereen bekend en wil ik bij deze graag aanbevelen. We hebben een drukker gedeelte, maar ook een afgescheiden deel waar je goed met een zakelijke relatie kunt afspreken. Dat je dan kwalitatief goed eet is vanzelfsprekend", vertelt Simon. Vic's biedt complete menu's, zoals shoarma, spareribs en schnitzel, maar ook voor een gezonde salade kunnen mensen bij het cafetaria terecht. Simon: "Nieuw is onze bezorgservice: boven de 15 euro bezorgen wij gratis. Dat is niet alleen interessant voor bedrijven, maar ook voor particulieren."
Het echtpaar Simon beleeft veel plezier aan hun onderneming op het bedrijventerrein. Beiden hebben hun sporen verdiend in de supermarktwereld en tot 2010 was Simon bedrijfsleider van de C1000 in Muiden. Het ondernemen zit het stel in het bloed. Simon: "De overname van C1000 door Albert heijn was voor ons aanleiding van koers te veranderen in ons leven. Met de kinderen het huis uit belandden we in een nieuwe fase. In onze woonplaats Almere namen we een cafetaria over, maar toen we vorig jaar op Vic's Broodjes2day stuitten wisten we dat dit plaatje helemaal klopte. We zijn er enthousiast ingestapt en de oude klanten blijven nog steeds komen. Dus blijkbaar doen we het goed en zijn wij als nieuwkomers welkom in Weesp."

Vic's over RvdB
Henk Simon: "RvdB is een van de vele bedrijven die op vrijdagmiddag hun medewerkers verrassen met een warme snack. Ook als ze gasten hebben bestellen ze bij ons een maaltijd of een broodje. RvdB is een bedrijf in human resources en dat merk je direct bij binnenkomst: altijd een hartelijke ontvangst. Het zijn die kleine persoonlijke gebaren die dit werk zo leuk maken."