Afbeelding

IVW viert jubileum op 31 oktober (hou die datum vrij)

De IVW bestaat 50 jaar en aan dit heugelijke feit willen we graag een feestavond koppelen. De datum hiervoor is vrijdagavond 31 oktober 2014.

Wij hopen u dan te mogen begroeten in Explore te Muiden. Het betreft hier een industrieel erfgoed (restaurateur Peter Lute), namelijk een gedeelte van de voormalige kruitfabriek. We kunnen 350 gasten verwelkomen en wat ons betreft zou u zich al kunnen opgeven via info@ivw-weesp.nl, want vol is vol en we hopen weinigen te moeten teleurstellen. Overigens is vooralsnog ons uitgangspunt dat er per lidmaatschap 2 aanmeldingen kunnen plaatsvinden. De avond betreft o.a. een diner, omlijst met muziek en een optreden van de bekende cabaretière Sara Kroos (foto). We zijn zeer verguld dat zij op onze avond acte de présence kan geven. Uiteraard ontvangen de leden nog de officiële uitnodiging. De geplande businessclub op 18 november is vervallen.


Nieuwe leden

Graag stellen we weer drie nieuwe leden van de IVW aan u voor, alle drie gevestigd in Weesp.

Een van de nieuwkomers is Café & Restaurant Aaltje, gevestigd aan de Herengracht. Ook De Werk-Makelaar, opererend vanuit de Dr. A Kuyperlaan, maakt gebruik van het IVW-netwerk. Net als de nummer drie in dit overzicht: AR Mediation en Bedrijfsjuridisch Advies, gevestigd aan het Stationsplein 28.