Terugblik op Provada 2014

De gemeente Weesp was op 3, 4 en 5 juni weer present op de Provada vastgoedbeurs in de Amsterdam RAI. De beurs werd in vergelijking tot voorgaande jaren iets minder druk bezocht. De belangstelling voor de SWW-gemeenten was er echter niet minder om, meldt Glenn Janssen, bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Weesp.

Ook dit jaar deelde Weesp de stand met de gemeente Stichtse Vecht en Wijdemeren. Veel ontwikkelaars, architecten en nieuwe bedrijven bleven staan bij deze SWW-stand. Janssen: "Wij informeerden hen over de kansen en mogelijkheden in het gebied. Zo bracht de gemeente Weesp onder andere haar bedrijventerreinen Noord en Nijverheidslaan onder de aandacht en konden we laten zien welke plannen we aan het maken zijn met de Bloemendalerpolder." De SWW-stand werd gemaakt door een bedrijf uit Weesp: C2 Expo en Interieurbouw. Een prachtige stand met als thema 'Water verbindt'. De stand werd uitgerust met een grote overzichtskaart, quotes van bedrijven uit de regio en een heuse sloep uit Wijdemeren die veel bekijks trok.

Wethouder Tuning van Economische Zaken wil de deelname aan de Provada evalueren. "We hebben geen grote bouwkavels meer", zei hij op Radio Weesp.